Прокуратура перевірить доводи ГО «НАС» по справі колишнього менеджменту «Електроважмашу»

14 лютого 2017

Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою Генеральної прокуратури України розглянуто звернення ГО «Национальна антикорупційна спілка» по справі колишніх посадових осіб ДП «Електроважмаш».

Як зазначається у офіційній відповіді, «прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення службовими особами вказаного заводу за попередньою змовою зі службовими особами юридичних осіб приватного права, досудове розслідування у якому проводиться детективами Національного антикорупційного бюро України.

Оскільки у провадженні були зібрані достатні докази для складання обвинувального акту стосовно колишнього заступника директора заводу (Романа Довгого – прим.), матеріали стосовно нього виділені в окреме провадження, досудове розслідування завершено та обвинувальний акт спрямовано до суду для розгляду по суті.

В той же час досудове розслідування в основному кримінальному провадженні триває, виконуються необхідні слідчі дії для встановлення всіх осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення. Прокурорами будуть вжиті заходи щодо організації перевірки викладених Вами доводів в ході досудового розслідування».

 

Публікації у ЗМІ

Всі публікації
feedback